17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (2024)

Het hebben van een gebroken been zal ervoor zorgen dat iedereen zich moe, ongemakkelijk en beperkt voelt. Als je ooit in deze situatie bent geweest, begrijp je zeker hoe je dierbaren zich voelen als ze per ongeluk hun been breken.

Voel je met ze mee en wil je ze door deze verschrikkelijke tijd heen helpen?

Cadeautjes geven is de meest effectieve en praktische manier om je geliefde te troosten. Ook al is het niet voor een speciale gelegenheid, ze vinden het leuk om je cadeau te ontvangen.

Wacht niet langer! Laten we dit artikel eens bekijken om erachter te komen wat iemand met een gebroken been kan krijgen. Scroll naar beneden!

Leuke en grappige cadeau-ideeën voor iemand met een gebroken been

Als je op zoek bent naar de leukste en grappigste cadeau-ideeën voor je vriend die zijn been heeft gebroken, dan is onderstaande lijst precies wat je nodig hebt. Scroll naar beneden om het meest geschikte idee te ontdekken.

1. Grappig T-shirt

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (1)

Verdriet, hulpeloosheid en depressie zijn emoties die uw vriend waarschijnlijk zal ervaren als hij een gebroken been heeft. Als je hem een ​​leuk T-shirt geeft, zal hij waarschijnlijk opvrolijken.

Hij zal zijn verdriet vergeten elke keer dat hij het shirt draagt ​​dat je hem hebt gegeven. Meer dan leuk, dit geschenk helpt ook om je relatie te versterken.

2. Been gegoten sok

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (2)

Als je buddy zijn geïmmobiliseerde ledemaat in een verband ziet, zal hij impotent en depressief zijn. Maak hem weer blij met iets leuks, zoals een beensok.

Als hij van superheldeniconen of iets krachtigs houdt, kun je het ontwerp naar zijn smaak aanpassen. Hij zal in lachen uitbarsten als hij deze hoes ontvangt!

3. Grappige mok

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (3)

Als hij een koffieverslaafde is, zal een mok zijn hart verwarmen in deze ellendige tijd. Als je op zoek bent naar iets grappigs, kun je deze mok op jouw manier aanpassen met grappige citaten of ontwerpen zoals bijnamen van jou.

Je partner zal niet alleen enthousiast zijn als hij een cadeautje krijgt. Maar hij zal snel daarna worden aangeraakt. Dat komt omdat hij weet dat je om hem geeft en zijn speciale interesses begrijpt.

4. Koekjesvormer

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (4)

Is je door bakken geobsedeerde vriend aan de beterende hand? In plaats van constant te vragen: "Doet het pijn?", Zal het geven van een geschenk zoals een koekjesvormer je vriend in een veel beter humeur brengen.

Je kunt ook zelf koekjes bakken en een uitsteekvormpje aan dit cadeautje bevestigen. Dat is een idee dat het proberen waard is! Het is zowel praktisch als zinvol.

5. Knuffeldier

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (5)

Wat zou het beste beterschapscadeau zijn voor je kleinkind, vooral een nichtje met een gebroken been? Er is niets beter dan opgezette dieren zoals een teddybeer!

Door dit gebroken been kan ze zichzelf en haar beste vrienden tijdelijk scheiden. Een teddybeer zal dus fungeren als een naaste partner om te luisteren en verdriet te delen tijdens deze slechte tijd.

6. Beterschapskoekjes

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (6)

Is er een lief cadeau te geven voor uw kind? Beterschapskoekjes zijn een geweldig cadeau-idee!

U kunt uw unieke koekjes bereiden of ze kopen in de patisserie. Vergeet niet om ze liefdevolle bemoedigende woorden te sturen om ze kracht te geven!

7. Kerstornament

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (7)

Een been breken tijdens Kerstmis kan ervoor zorgen dat je vriend(in) wat plezier of bijeenkomsten misloopt. Het is jammer, en het plezier is niet compleet zonder hem.

Laat hem zich nooit eenzaam of geïsoleerd voelen! Sommige geschenken voor deze speciale gelegenheid, zoals ornamenten, zullen hem in de kerstsfeer brengen!

8. Spellen en speelgoed

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (8)

Het moet saai zijn om op een plek te blijven. Als je ooit een geblesseerd been hebt gehad, weet je waar ik het over heb.

Als gevolg hiervan zou je je beste vriend wat videogames of bordspellen moeten geven. Jij en hij hebben het potentieel om samen een fantastische tijd te hebben.

Bovendien is het vervelend om een ​​botbreuk te hebben! Fidget-speelgoed is handig om frustratie te verminderen. Als uw kennis aan het genezen is van een verbrijzeld been, kunnen ze inderdaad helpen met een betere mobiliteit.

Lees verder: 22 leuke dingen om te doen als je een gebroken been hebt

9. Kleurmarkeringen

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (9)

Op één plek blijven en naar een geblesseerd been kijken, zal iemand nog meer depressief maken en energieloos maken. Laten we die saaie cast zo jong, leuk en vol motivatie maken met kleurmakers.

Je kunt de cast versieren met leuke ontwerpen of motiverende citaten om je vriend op te vrolijken. Hij zal zich zeker gelukkiger voelen direct na ontvangst van uw zinvolle geschenk.

10. Beterschapskaart

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (10)

Als je verlegen bent om genegenheid of liefdeswoorden direct te tonen, is de beste oplossing om liefdesberichten op beterschapskaarten te schrijven. Het kan een grappige boodschap zijn, bemoedigende woorden of een uniek signaal tussen jullie tweeën.

Deze geschenken zijn effectiever dan aanmoediging; ze helpen je ook om je bezorgdheid voor die persoon te tonen. Dag na dag zal uw band veel brutaler zijn.

Geschenken voor overlevingspakket gebroken been

Afgezien van grappige en schattige suggesties, zal dit artikel ook enkele van de beste overlevingskits voor gebroken benen aanbevelen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook ongelooflijk zinvol om aan iemand te geven. Bekijken!

1. Krukkussen

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (11)

Krukken zonder vulling behoren zonder twijfel tot de meest onhandige medische hulpmiddelen die er zijn!

Omdat je buddy last heeft van beenongemak, is de leukste actie die je voor hem kunt krijgen, hem te troosten terwijl je krukken draagt. Crutcheze-pads van topkwaliteit zijn ontworpen om precies dat te bereiken!

Deze pads bieden je vriend het meeste gemak en ondersteuning die mogelijk is. Ze zijn gemaakt van stevig polyurethaan met een hoge dichtheid dat niet gemakkelijk zal breken. Ze zijn eenvoudig te wassen omdat de stof machinewasbaar en antibacterieel is.

2. Kruktas

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (12)

Een kruktasje, die je aan je kruk kunt bevestigen, lijkt een enorm handige toevoeging. Hiermee kunt u uw vitale spullen dicht bij u houden zonder uw handen te gebruiken.

Dit zakje is extreem sterk en bestand tegen versnippering, dus u kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw bezittingen beschermd zijn.

De tas kan eenvoudig aan conventionele krukken worden bevestigd. Het primaire gedeelte heeft een ritssluiting die snelle toegang mogelijk maakt terwijl de inhoud toch veilig blijft.

Hoewel een tas niet vereist is voor de overlevingsset voor gewonde benen, is het een handige toevoeging waarmee uw partner zijn telefoon, kaarten, sleutels en andere dingen altijd bij zich kan dragen.

3. Handsfree kruk

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (13)

Als je je buddy ooit hebt horen klagen over het onhandige karakter van normale krukken, is dit het beste moment om hem zijn baanbrekende gadget te geven, een handsfree kruk.

Deze gadget is een andere techniek om iemand met een gebroken been te helpen. Het is ideaal voor de meeste mensen, maar bekijk de vereisten om te bepalen of het beter bij je buddy past.

Je vriend zal in staat zijn om zelfstandig rond zijn huis te opereren, zelfs buiten, als hij pijnvrij mobiel is. Hij kan naar boven lopen, een wandeling maken en bijna alle taken uitvoeren die hij voor het ongeval kon uitvoeren.

Daarnaast kunt u deze krukken eenvoudig in hoogte aanpassen. Hun bandjes bestaan ​​uit zachte vulling die je vriend pijnvrij en comfortabel maakt.

4. Gegoten beschermer

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (14)

Douchen met gipsverband kan een ellende zijn. Het gipsverband wordt nat, hoe je het ook schikt. Een van de leukste cadeautjes voor je geblesseerde maatje is dan ook een gipsbeschermer.

De douchebeschermer is bedoeld om je verband schoon te houden en de wonden droog te houden. Het bevat een zachte, flexibele opening waardoor het gemakkelijk te dragen en uit te trekken is zonder pijn te veroorzaken.

Deze stijl bedekt het been van teen tot dij, maar hetzelfde bedrijf maakt het ook onder bescherming. De bescherming is sterk en duurzaam omdat hij is gemaakt van medisch rubber dat moeilijk te scheuren is.

Bovendien bevordert de ruime vorm van de beschermer ontspanning en veelzijdigheid, zodat uw metgezel er comfortabel gebruik van kan maken.

Als u niet zeker weet hoe u een gipsbeschermer moet gebruiken, kunt u deze video bekijken:

5. Gegoten Sok Toe Cover

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (15)

U denkt waarschijnlijk aan snoep, boeken en andere dingen die u gemakkelijk kunt doorgeven als u een gebroken beenverzorgingspakket overweegt.

Dat zijn uitstekende aanbevelingen, maar vergeet niet dingen op te nemen die voor ontspanning zorgen. Gipssokken zijn bijvoorbeeld een uitstekende techniek om een ​​gipsverband prettiger te laten dragen.

De tenen blijven warm en comfortabel met deze sokken. Ze zijn gemaakt van stevig fleece, maar de binnenkant is gevoerd met luxueus fluweel. De meeste zijn elastisch en geven de voeten een gevoel van ademend vermogen en comfort.

Omdat er twee paar in de verpakking zitten, mag je buddy deze items regelmatig wassen. Denk niet twee keer na over het opnemen van deze sokken in de zorgdoos van je partner; je zult niet fout gaan!

6. Cast Comfort Jeukspray

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (16)

Niets is frustrerender dan jeuk die maar niet weggaat. Stop jeuk met Cast Comfort Stop Itching Spray, ontwikkeld om gipsgebruikers onmiddellijk te behandelen.

Het grote spuitmondstuk in de container gaat diep in het beengips om uw vriend onmiddellijk comfort te bieden. Hij zal zich binnen de kortste keren tevreden en op zijn gemak voelen. Wat een praktisch en handig item voor iedereen die zijn been heeft gebroken.

7. Beensteunkussen

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (17)

Als een maatje last heeft van een gebroken been, lijkt hij zich altijd ongemakkelijk te voelen. Hij moet zijn been omhoog houden, hoewel dit over het algemeen onaangenaam is. Dan komt een beensteunkussen goed van pas!

Dit item bevat een kussen van polyurethaanschuim dat comfortabele maar stevige beenondersteuning biedt. Het kan het been voorzichtig optillen zodat het correct en snel kan herstellen.

Het bevat zelfs een wasbare velours hoes, zodat je partner dit kussen er als nieuw uit kan laten zien. Het geheim van een snel herstel is om het been geïmmobiliseerd te houden, en de gemakkelijkste methode is met een kussen van polyurethaan.

In een notendop

Dit artikel heeft uiteindelijk de cadeaus voor iemand met een gebroken been uitgediept. Al met al bestaat deze lijst uit een breed scala aan cadeau-ideeën, inclusief grappige of zinvolle cadeaus.

U kunt deze aanbevelingen overwegen om het meest geschikte cadeau te kiezen voor uw vriend, die een demotiverende en saaie tijd doormaakt met een gebroken been.

Welk cadeau je ze ook geeft, ze zullen het op het eerste gezicht geweldig vinden. Dat komt omdat dat geschenk uw zorg en liefde vertegenwoordigt.

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende post!

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (18)

17 grappige en handige cadeaus voor iemand met een gebroken been (2024)

FAQs

Wat geef je iemand met een gebroken been? ›

Overweeg daarom eens een beterschap cadeau dat helpt om de tijd te verdrijven, zoals een spel, een puzzel of een boek. Dat kan ook geschikt zijn voor iemand die vaak in het ziekenhuis moet zijn voor behandelingen. Een leuk spelletje kan dan een fijne afleiding zijn.

Wat geef je iemand na een operatie? ›

10x Cadeau na operatie: Originele beterschapscadeau tips & ideeën
 1. Chocolade snoepbox. Chocolade en de wens op een spoedig herstel gaan hand in hand samen. ...
 2. Sokken met foto. ...
 3. Knuffel met tekst. ...
 4. Wellness setje. ...
 5. Leuke strip met veel humor. ...
 6. Brievenbusbloemen voor een glimlach op het gezicht. ...
 7. Gepersonaliseerde mok. ...
 8. Poster met print.

Wat geef je aan iemand van 17? ›

De populairste cadeaus voor 17 jarigen
 • Videogames. Bekijk op Bol.com.
 • Lego. Bekijk op Bol.com.
 • Skaten & Boarden. Bekijk op Bol.com.
 • Bord- en gezelschapsspellen. Bekijk op Bol.com.

Wat kan je een zieke sturen? ›

Vaak sturen mensen een kaartje met beterschapswensen of gaan langs bij de zieke met een fruitmand. Steeds vaker kiezen mensen er ook voor om de boodschap kracht bij te zetten door een beterschap cadeau mee te nemen.

Wat zeg je tegen iemand die zijn been heeft gebroken? ›

Bel in de volgende gevallen 112: Breuken of ontwrichtingen van het been, de heup en de bekken. Verandering van de huidskleur, zoals blauwe of zeer bleke ledematen.

Wat is een leuk beterschap cadeau? ›

Beterschap cadeau
 • Losse fles. ...
 • Rode wijn. ...
 • Gepersonaliseerde Borrelbox met eigen naam + boodschap. ...
 • Anti Kater pakket | Brievenbuspakket. ...
 • Beterschap cadeaupakket | Appelsap + snacks in cadeaubox. ...
 • Wielren Cadeau – Hét cadeau voor de fietsliefhebber. ...
 • Pizza Box cadeaupakket | Maak thuis je eigen pizza's!

Wat geef je een zieke cadeau? ›

Leuk cadeau voor op ziekenbezoek
 • A little light to let you know I'm thinking of you. Laat met dit kleine gebaar weten dat je meeleeft en aan ze denkt. ...
 • Positiviti tea pakket. Een thee geschenkpakket dat jij zelf samen kunt stellen een leuke beker met de tekst Have a cup of positiviti tea erbij. ...
 • Kaars met de tekst You Rock.

Wat op kaartje na operatie? ›

Ik wens je veel sterkte en een spoedig herstel. Ik hoop dat je snel weer de oude bent en weer volop van het leven kunt genieten. Rust goed uit en geef je lichaam de tijd om te herstellen. Beterschap gewenst!

Wat zeg je tegen iemand die een zware operatie krijgt? ›

We wensen je veel succes en sterkte met het herstel. Hopelijk tot snel! Wat balen dat je geopereerd moet worden, maar uiteindelijk word je er beter van! We leven met je mee en zullen voor je duimen.

Hoeveel geld geef je een 17 jarige? ›

Middelbare school
LeeftijdZakgeldbedrag (per maand)
15 jaar€22 - €30
16 jaar€20 - €25
17 jaar€22 - €26
18 jaar€21 - €26
3 more rows

Hoeveel geld geef je iemand die 17 wordt? ›

Gemiddeld geven mensen €50, met uitschieters tot €100 of zelfs €200. Oudere mensen geven meer dan jongeren. Meestal hebben mensen een duidelijk bedrag in hun hoofd, waar ze niet makkelijk van afwijken. Mensen geven liever geld dan een cadeau, om zich aan het bedrag te kunnen houden dat ze in hun hoofd hadden.

Wat vinden meiden van 18 Leuk? ›

Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 18-jarige meiden.
 1. Draagbare speaker.
 2. Daglichtlamp.
 3. Hoodie.
 4. Sportbeha.
 5. Party or Naughty partyspel.
 6. Rugzak.
 7. Wijnafsluiter.
 8. Bruiswatertoestel.

Wat koop je voor iemand in het ziekenhuis? ›

Een beterschapscadeau is een cadeau dat gegeven wordt aan iemand die ziek is of net is genezen van een ziekte, om hen te laten weten dat je aan hen denkt. Het kan bijvoorbeeld een bloem, een kaart, een boek, of een ander klein cadeau zijn. Bekijk hieronder onze selectie van de beste beterschapscadeaus voor mannen.

Hoe iemand troosten bij ziekte? ›

Blijf naar elkaar luisteren, blijf in contact. Het is makkelijk om als iemand ziek is, elkaar kwijt te raken. Je vreest voor de toekomst, je weet nog niet waar je aan toe bent en die combinatie maakt dat je soms in jezelf keert. Stel elkaar vragen, ook als je overweldigd bent door de situatie.

Wat meenemen naar iemand in ziekenhuis? ›

Wat neem je mee op ziekenbezoek?
 • Een zacht kussentje of pyjama.
 • Een lekker ruim t-shirt.
 • Bedsokken.
 • Een mooi ingepakt tijdschrift.
 • Een mooi schriftje of notitieboekje, maak het persoonlijk door er een leuke boodschap in te schrijven. ...
 • Een gedicht.
 • Een deken, plaid of omslagdoek.
 • Zachte snoepjes.
May 27, 2019

Wat kun je geven aan iemand die in het ziekenhuis ligt? ›

Tijdschriften die tegemoet komen aan de interesse van de patiënt, bv opinie-, mode-, -sport-, of computerbladen. Of hobbybladen zoals fotografie en/of foto's bewerken, quilten, mozaïeken, looming, scrapbook of tekenen/ schilderen. Als degene waarvoor je een kado zoekt het boek 'Lieve Help!

Wat geef je iemand die langdurig in het ziekenhuis ligt? ›

Vrijwel iedereen is bekend met een beterschap ballon. Wanneer iemand in het ziekenhuis ligt, dan is dit een van de meest populaire beterschap cadeautjes. En ja, ook voor volwassenen. Maar daarbij heb je wel direct minder keuze, want de ballonnen zijn toch vooral voor kinderen.

Wat moet je doen als je gebroken been hebt? ›

Als het been in een goede stand is gebroken, is soms volledige behandeling in gips ook een mogelijkheid. De meest toegepaste behandeling is een operatie. Bij een operatie worden de breukdelen met behulp van implantaten zoals schroeven, platen, draad, metalen pennen vastgezet.

Hoe lang duurt het voordat een gebroken been is genezen? ›

Het proces van breukgenezing (herstel van een botbreuk) duurt over het algemeen, onder normale omstandigheden ongeveer 6 tot 8 weken. Dit kan langer duren als het om een bot gaat dat een zwaar gewicht moet dragen. Ook bij oudere mensen duurt dit proces langer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 5910

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.