Hotels en residenties voor honden in Madrid | bewaardier (2024)

Inhoudsopgave

Voor wie dieren in huis heeft,reizen met hondensoms kan het ingewikkeld zijn. Niet alle hotels accepteren huisdieren en als u op reis gaat met onze hond, kan het zijn dat u een uitgebreidere zoektocht naar accommodatie nodig heeft.

In het artikel van vandaag brengen we u enkele aanbevelingen overhondvriendelijke hotels in Madrid,kennels en tips om rekening mee te houdenwanneer u onze hond of kat meeneemt naar een hondenhotel of -verblijf dat voor hen geschikt is.

Als u geïnteresseerd bent in reizen met uw huisdier, lees dan verder!

Hondvriendelijke hotels in Madrid

In de Spaanse hoofdstad zijn er al verschillende accommodaties die hun mogelijkheden hebben geopend en honden accepteren in hun faciliteiten. We beschrijven er enkelehotels voor honden in Madrid:

 • Het hotelPetit Palace Savoye Alfonso XIIis een hotel in Madrid naast het Retiro-park met ruime en comfortabele faciliteiten. In het hart van de Spaanse hoofdstad is het een van de hotels dieze accepteren huisdieren gratis.
 • HijIntercontinentaal MadridHet is gelegen aan de Paseo de la Castellana. Het is een gerenoveerd paleis uit de 18e eeuw en herbergt een prachtig restaurant met terras. Ze accepteren ook huisdieren, maarmet een aanbetaling in ruil van € 250.
 • DeHotelketen Petit PalaceHet is een uitstekende optie als u met uw hond wilt reizen. Niet alleen omdat ze honden toelaten, maar ook omdat ze ze met veel plezier verwelkomen en ze voorzien van een bedje in de kamer en een kom met water en eten.Ze brengen geen extra kosten in rekening voor huisdierenHet is voldoende dat u ons dit van tevoren meldt bij het maken van de reservering. Met hotels als deze zullen honden als koningen zijn!
 • Het hotelDe gravenhet is ook wat PetFriendly wordt genoemd. Behalve dat ze echt exclusieve faciliteiten hebben, laten ze honden toe in al hun hotelszonder extra kostenIn ruil.

Omdat we een breed assortiment hebben waaruit u kunt kiezenhotel voor honden in Madrid, zouden enkele andere aanbevelingen de zijnAparthotel Serrano Recoletos, waarin er appartementen zijn om uw hond mee te nemen met een bed, voerbak en drinkbak inbegrepen - ze laten alleen honden toe tot 15 kg -, deG3 galjoenof deHotelleven Gran Via, hoewel de laatste alleen honden van kleine rassen accepteert.

Tips om je hond mee te nemen naar een hondenhotel in Madrid

Bij het zoeken naar eenhotel om uw hond mee te nemenVergeet niet te kijken en de voorwaarden te checken. Sommigen zullen je om een ​​toeslag vragen, anderen accepteren alleen honden van een bepaalde grootte of ras en hebben bijvoorbeeld gewichtsbeperkingen.

Als je al een hotel hebt uitgekozen waar je met je hond heen wilt, vergeet dat dan nietgeef bij het maken van de reservering aan dat u vergezeld gaat van een huisdier. Geef ook hun ras- en gewichtskenmerken aan, zodat het hotel u zelf alle informatie in de reserveringsbevestiging per e-mail kan sturen.

Zorg ervoor dat u op de dag dat u bij het hotel aankomt, eerst met uw koffers naar de kamer gaat om het verblijf comfortabeler te maken. Zodra u aankomt, verspreidt u uw geur door de kamer voordat u uw hond meeneemt en op deze manieruw huisdier zal vertrouwde geuren kunnen voelen om zich thuis te voelen.

We raden je ook aan om een ​​kijkje te nemen in deDierenwelzijnswet, die onlangs in maart werd goedgekeurd, zodat u de nodige informatie kunt verkrijgen over de toegang van huisdieren in verschillende inrichtingen, vervoermiddelen en openbare ruimtes.

Kennels in Madrid

Als u wilt, is er ook de mogelijkheid om uw hond in een hondenhok achter te latenkennels. Madrid sluit zich aan bij de beginnende trendhondvriendelijken nu zijn er niet alleen hotels die huisdieren op hun terrein accepteren, maar ook kennels waar je je harige metgezellen kunt achterlaten.

 • HijDieren kamp, dat meer dan éénkennelsHet ziet eruit als een hotelcomplex alleen voor dieren in Madrid. Ditzeer dicht bij de stad gelegenen het heeft een team van professionals die ervoor zorgen dat uw huisdier tijdens zijn verblijf actief en verzorgd is. Hoewel ze een haal- en brengservice voor dieren hebben, is het aan te raden om zelf langs te gaan. Ze hebben diensten zoalseen hondenzwembad, een behendigheidsclub om ze uit te oefenen, training, kapper, enz. Een echt wonder dat uw hond zal waarderen!
 • Dierlijke oplossingHet is weer een van de meest opvallende kennels in Madrid. Het onderscheidt zich door de behandeling van dieren enbiedt opvang voor alle soorten dieren, niet alleen voor honden. Het heeft grote ruimtes die speciaal voor hen zijn ontworpen en ze kunnen zoveel uren blijven als ze nodig hebben. Ook is het eenveterinair herstelcentrumpionier in Spanje.
 • DeMaan boerderijhet is ook een verblijfplaats voor allerlei soorten dieren. Ditontworpen en aangepast voor honden, katten, konijnen, cavia's, schildpadden, papegaaien...Kortom, alle soorten dieren. Het is waar dat ze gericht zijn op de service voor honden en het onderscheidt zich als een van de beste kennels in Madrid. Ze bieden ruime en comfortabele ruimtes voor uw huisdier, kwaliteitsvoeding en gepersonaliseerde behandeling aangepast aan elk dier.

Er zijn oneindig veelkennels in MadridWe nodigen je uit om ze te ontdekken!

Waar moet je rekening mee houden om je kat mee te nemen naar een hondenkennel in Madrid?

Tot slot, als u uwkat naar een verblijf voor honden in Madrid, moet u er rekening mee houden dat deze woning ook uw katachtige metgezellen toelaat. Sommige woningen laten alle soorten dieren toe, maar andere laten uitsluitend honden toe. De eerste stap is om ervoor te zorgen dat u uw kat naar een verblijf kunt brengen dat ze accepteert. De tweede stap is om te zien wat voor soort faciliteiten en diensten ze aanbieden en de prijs van elk van hen.

Reizen met uw huisdier is niet eenvoudig, maar steeds meer hotels passen zich aan de trend aanHuisdiervriendelijken zo niet, dan heb je altijd kennels en talloze andere opties om te genieten van je uitstapjes met je harige familie.

Als u graag plannen maakt met uw huisdier, raden we u aan deze artikelen te lezen:

 • plannen met honden
 • Plaatsen om met honden te gaan
 • Bares hondvriendelijk in Madrid
 • De beste pipican voor honden in Madrid
 • Hondenpoelen in Madrid

Hotels en residenties voor honden in Madrid | bewaardier (1)

Miriam Zazo

Veterinair technisch assistent gespecialiseerd in hondenethologie. Tiendanimal laat me al jaren werken aan datgene waar ik het meest gepassioneerd over ben: de dierenwereld. Ik combineer mijn werk door als vrijwilliger samen te werken in opvangcentra, opvangcentra, reservaten en alle gerelateerde evenementen of activiteiten. Ik heb verschillende seminars en cursussen gegeven met betrekking tot opvoeding van honden, vogels, primatologie en nog veel meer. Ik geniet elke dag van het leren van deze ongelooflijke collega's met wie we het geluk hebben samen te leven.

Hotels en residenties voor honden in Madrid | bewaardier (2024)

FAQs

Welke Van der Valk mag een hond mee? ›

Alles over huisdieren
HotelPrijs (per kamer per nacht en per huisdier)Bijzonderheden
Enschede€17,50Enkel toegestaan in geselecteerde comfort plus kamers en hotelbar.
EmmeloordNiet toegestaan
Emmen€17,50Niet toegestaan in suites.
Goes€12,50Enkel toegestaan in de standaard/comfort kamers en hotelbar.
39 more rows

Waar overnachten met hond? ›

In bijna ieder hotel is het geen enkel probleem uw harige vriend mee te nemen, maar alleen op hotelkamers waar dit is toegestaan. Houd bovendien rekening met een toeslag voor een overnachting met hond. Daar krijgt u wel veel voor terug.

Hoe duur is een honden hotel? ›

Wat is de prijs voor een hondenhotel? De prijs van een hondenhotel is gemiddeld €23,5 per dag met nachtopvang.

Waar zijn honden niet toegelaten? ›

Een hond op restaurant is dus niet verboden, als de uitbater er tenminste mee akkoord gaat. Gezelschapsdieren mogen daarentegen niet binnen in een supermarkt, bij de bakker of bij de slager: daar is immers geen verbruikszaal. Er bestaat ook een uitzondering voor assistentiehonden.

Is hond toegestaan in Ikea? ›

Alleen blindengeleidehonden en assistentiehonden (mits ze een officieel hesje van hulphond of assistentiehond dragen) mogen binnenkomen.

Welke winkel mag je hond mee? ›

Als bij de ingang van de winkel geen verboden voor honden bord staat, mag de hond inprince mee naar binnen. Het mag sowieso bij alle berenrestaurants en mcdonalds. Het mag bij de meeste bouwmarkten en tuincentra en bij alle dierenwinkels.

Kun je een hond s nachts alleen laten? ›

Veilig voelen voor alles. Alleen blijven, ook 's nachts, is geen evidentie voor pupjes. Denk maar aan hoe het vroeger was: dicht bij zijn moeder en nestgenootjes, alle geuren en geluiden waren vertrouwd. Hij had het daar waarschijnlijk lekker warm maar voelde zich daar vooral ook geborgen, veilig.

Waar slaapt de hond s nachts? ›

De plaats van de slaapplek is érg belangrijk. Een hond moet zich terug kunnen trekken naar een eigen, veilige en rustige plek om te rusten of te slapen. De meeste honden zijn graag in de buurt van jou en je gezin, andere honden zoeken liever een rustige plek alleen op.

Kan een hond uit logeren? ›

2: Je hond uit logeren

Voor honden die makkelijk met andere mensen en honden om kunnen gaan, maar die tóch persoonlijke aandacht willen, is een logeerpartij een goede optie. Je brengt je hond dan tijdelijk onder bij de oppas in huis.

Wat kost hond bij Fletcher hotel? ›

Maximum aantal honden per kamer

Maximaal twee kleine honden (tot en met kniehoogte) zijn van harte welkom tegen een vergoeding van €15,- per hond per nacht.

Kan je hond mee naar het strand? ›

In Nederland zijn er veel stranden waar je kunt wandelen met de hond. Voor de meeste stranden geldt dat tussen oktober en april honden de gehele dag op het strand zijn toegestaan én los mogen lopen. In het voorjaar en de zomer gelden hier regels voor.

Kan je met een hond op vakantie? ›

Op vakantie binnen en buiten de Europese Unie (EU) heeft uw kat of hond een dierenpaspoort nodig. Uw huisdier moet ook een chip hebben. U krijgt deze via uw dierenarts. Ook fretten moeten een dierenpaspoort en een chip hebben als u ze meeneemt op reis.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6363

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.